Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka vad är det

Mitt hjärta gråter
mina ögon gör ont
minuterna är evighet
och allt jag vill
är att hitta hopp
att känna
att allt går att lösa

Lycka vad är det
man tror
att detta är rätt väg
men faller
faller
och inget ljus går att nå

Vet inte hur
ser framtiden
glömmer att le

Idag är världen grym
är det bättre imorgon?




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-18 14:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan berör starkt i din text..varm kram!
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson