Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖÖÖÖ

Sveriges högste nöt
en gammal stöt
Lägger tungan i blöt
med nya avtal han slöt

Lägger han sjuka på glöd
så de snabbare kan dö
Och slippa nöd
och sitt dagliga bröd

Fattiga göms i snö
då färgas den röd
Som lingonsylt i risgrynsgröt
skrattade han och njöt

Men vad kommer upp i tö
frågar en ungmö
Som inte vill ge honom stöd
till hans överflöd







Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-18 17:56



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja, vidrig högerpolitik!
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP