Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge ljus

I skydd av nattens
mytologier trollade
jag

I rannsakades helvete
stod jag i försvar
innanför vad jag gjort

länge levandes i exil
för att mytologiseras
och återvända

och sträcka efter
ljuset vi alla
förtjänar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-18 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal