Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill väl bara det som alla andra vill


Bli älskad och respekterad för den man är

En god människa

En hygglig kille som inte gör en fluga förnär

då man inte gör det mot någon annan

det man själv inte vill bli utsatt för

Och det är väl ändå inte för mycket begärt här i livet

Att få känna att man finns till

Att man är någon

Eller så är det, det, då man inte ska ta någonting

för givet

Ja, tyvärr

Så är det nog många gånger…

Vill väl bara det som alla andra vill!

Ken Cassel
19/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-19 04:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, att vara älskad, det vill man...
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel