Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar verkligen dig, baby


Jag älskar det du har

Så låt oss bli tillsammans i helgen

Ja, låt oss bli heta och svettiga, du och jag

Nå, vad säger du

Låter inte det bra?

Och här har jag en liten muta till dig

Din ljusa choklad som jag bara vet att du älskar

och vill ha

Ja, tack då, svarar hon

Men då syns vi lite senare idag då, lägger jag till

Okej då, svarar hon medan jag mumlar att jag

helt plötsligt känner mig

så himla otroligt glad

För det är ju med henne som jag vill va…

Jag älskar verkligen dig, baby!

Ken Cassel
19/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-19 13:36



Bookmark and Share


  axveronika
Så kul och gullig och varm
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel