Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla förtjänar en andra chans

Man säger det ofta
men lever man därefter
en bra fråga.

Alla förtjänar en andra chans
men går det ge sig själv en.

När botten är nådd
och man inser
att allt man kämpat för
redan försvunnit.

Vill förlåta
men det är svårare
att förlåta sig själv
och att säga
det är jag som behöver hjälp.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-19 16:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA det är en mycket fin insikt!
2014-01-21

    ej medlem längre
Håller med dig helt och fullt.

2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson