Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vacker dag är jag vacker nog

mina läppar blöder ord
ingen får höra

hur jag än har det
vill jag ha det med dig.




Övriga genrer av ungefär
Läst 341 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-01-19 21:56



Bookmark and Share


    vardagsbrus
Jag är kär i denna. "Hur jag än har det vill jag ha det med dig"

<3
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär