Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

letargi

sävligt undfallande

stapplar inom tänkta murar

frusna stela axlar

ber om nåd i nuet

framtvingar vidgar tanken

bevingar förbarma dig

olyckskorpar kraxar i mina farvatten

regissör lyser i sin frånvaro

bakom dolda draperier

benen krampar knyter ihop sig

manifesterar ickerörelse

tillrört ansikte

blottar skevhet

flinar förvridet

inåtvänt

ord på ord

tanke tuschar tanke




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 148 gånger
Publicerad 2016-01-11 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell