Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur man kan känna sig


melankoli(letargi)

sävligt undfallande

fjättrad inom tänkta murar

frusna stela axlar vädjar om nåd

känsla av skuld vidgar tanken

olyckskorpar kraxar

i mina farvatten

regissör lyser i sin frånvaro

bakom dolda draperier

ord på ord

tanke tuschar tanke




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-19 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tyckte om två sista raderna i första stycket och andra stycket och tre sista raderna allra främst. Bra.
2014-01-27

  Lars Hedlin
Bra förmedlat
2014-01-21

  ULJO
Här beskriver du verkligen livet ur ett svårtillgänglgt stadie. Många människor lever med just den problematiken du beskriver och du gör det på ett berörande sätt.
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell