Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


"Mana" Part III: Eldtämjarens kamp mot demonerna

Hur kan jag ens förklara den sorg jag känner för allt skit som hänt dig?
Hur ska jag kunna förklara hur mycket jag älskar dig för att du ska stå på benen?
Hur ska jag kunna fylla det mörker som alla demoner lämnat i ditt hjärta?

Jag kan inget annat än att älska dig med hela mitt hjärta...
att försöka förstå det onda som hänt, att vänta med vidöppna armar och en axel i väntan på dina tårar...

Vad mer kan jag göra än att se dig ledsen eller glad?
Lyssna på ditt mummel, din sång eller ditt prat...
Vad mer kan jag göra än att ge dig min eldsjäl?




Bunden vers av Andreas Widell
Läst 330 gånger
Publicerad 2014-01-19 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell