Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte meningen


att jag skulle vara så elak emot dig

Så allt det dumma som jag sa till dig

tänkte jag ändå aldrig göra

För det var ju när du gjorde slut med mig

som jag blev så himla otroligt ledsen

För då du sa att det inte var fel på mig

utan på dig, fick jag ju spelet

Kände mig så överskörd

Tyckte inte att det var okej, för jag älskade ju dig

Men det var då det

För nu har jag träffat på en annan tjej

som älskar mig

Men jag hoppas att du kan förlåta mig nu

för det som jag sa

Nä, nu måste jag tyvärr fortsätta gå, så du får ha

en fortsatt bra dag

Hej då!

Ken Cassel
20/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-20 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel