Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom att titta in i dina ögon


kan jag se att du är på väg att gråta

Så snart har jag väl alla dina tårar över mig

när du emot min axel lutar dig

Tröstar dig

Vilket är okej i och för sig, då du är min gode vän

Min älskade vän

Men oavsett vad som nu än har hänt

så följer jag med dig hem och bäddar ner dig

i sängen

Klockan är ganska så mycket över midnatt redan

så det är väl ändå dags att tänka på refrängen

Och imorgon då du åter vaknar upp kommer du

att må lite bättre förhoppningsvis då varje dag

har sina egna problem

Men kom nu så kör jag dig hem min älskade vän

Ingen tid att förlora…

Ken Cassel
20/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger
Publicerad 2014-01-20 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel