Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en stunds vila vid vattenhålet


ritorno

På Ritorno finns livet

pulserande Ekivokt

omhuldande som ett nutida Cosmopolite

här får man dikta tänka  finnas  trängas

Sorla sörpla mumsa

skriva blickar  Sända

ljuva Leenden




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 466 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-20 15:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vardagspoesi med vardagsord som jag tycker om att läsa. Vad tror du om att ändra lite på sista stycket? Som exempel; "Sorla
sörpla mumsa
skriva blickar och sända
ljuva leenden"

och ändra sista raden i andra stycket till "dikta tänka
finnas trängas"

Bara några små tankar från mig. Hursomhelst så tyckte jag om att läsa den här.
2014-01-27

  Lars Hedlin
Gillar dikten speciellt
sända blickar ljuva Leenden
2014-01-21

  Peter Stjerngrim VIP
Är det Ritorno vid Vasaparken i Stockholm? En gång när man ännu fick avnjuta en cigg till kaffet med obegränsat antal påtår, ett av mina favoritställen att sitta och skriva, kommunicera med andra och eller blott låta mig inspireras av att närvara mer som askultatör ...
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell