Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svek

en plåga

 att nära ditt svek

om och om igen med mina tankar

höra surret inom mig

i den snabbt växande spickan

allt vi byggt upp förvandlades till ett moras

 utan förvarning och föll sönder

det blev kallt ,ofritt

milslångt sorgligt




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 112 gånger
Publicerad 2014-01-20 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell