Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D. L. D. D.

 

Med böjd rygg sitter du på aspgolvet

 

 

Pillrar

 

 

Beundrar dina små underbara tår

Helt i din egen värld

 

 

 

Fyller du min.

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-20 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose