Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nystädat (haiku)

 

Nystädat kök
ingenting att äta
för flugorna

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-20 19:18



Bookmark and Share


  Rosmarin
:-) stackars flugor!
2014-01-21

  petter rost
Oj så fint! Jag är så f-t svag för deras och andra kryps horisont...
2014-01-21

  Deva
Tänker på de små insekterna som Issa ständigt gör;-)
2014-01-21

  axveronika
Kul
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H