Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalejdoskop

 

Från ingenstans till någonstans

 

Om jag bara kunde

kliva ut,

ur min ickeexistens.

 

Ut ur den tigande svarta skogen.

 

Bli som du.

Existera i färgstarkt ljus,

vara en reflektion.

 

 Vara kristallklar i dagsljus, som du.

 

Bli någonting ur ingenting.

 Vara som du är, 

sedd.

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-01-20 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en vädjande ödmjuk fin dikt
2014-01-29

  Linda CH VIP
Detta var ömtåligt, starkt och fyllt av längtan. Mycket berörande om man ska använda ett slitet uttryck.
2014-01-25

  Robin V
Berörande!
2014-01-23

  anathema VIP
Smärtsamma känslor, starkt förmedlade. Kanske den största längtan man kan känna, att med tid få lämna något som känns som en icke-existens. Tror det är fler än man anar som känner liknande, trots färgstarka fasader. Är dock färre som kan fånga känslan så koncentrerat som här.
2014-01-22

  bittemi VIP
Fin text som berör
2014-01-21

  Lars Hedlin
Skrivet med känsla och inlevelse!
2014-01-21

  Anders Granström
Vackert ordat om mörker och ljus!
2014-01-21

  Lena Själsöga Keijser
denna upplevelse
är vi ofta i

denna upplevelse lever det nioåriga barnet så starkt i

och vi bär detta med oss

du ser
du upplever

och jag säger

du
är
samt

du
är
sedd
2014-01-21

  ULJO
Fin läsning
2014-01-21

  Siggesdotter
Dina ord gestaltar en existensiell vilsenhet...en längtan...som verkligen griper tag...och känns igen av alla oss som någon gång pejlat in sitt eget sökande och speglat sig i andras ögon. Mycket bra - bli någonting ur ingenting - som när Han sa "varde jus" och det blev ljust!!
2014-01-20

  Ingrid Trolle
Mycket stark,
drabbande text
"att komma ut ur den
tigande svarta skogen"
är så målande.
Fortsätt!

2014-01-20

    ej medlem längre
Stark, sensibel, levande!!!!!
2014-01-20

  AgnesP
Åh sån fin..
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP