Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kallblodiga huggormen Sam


Jag väntar på en förändring i vädret

Väntar på en förändring i luften

Väntar på att solen ska titta fram

och smeka mig varm

så att jag kan gå på jakt slingrande fram

här i Sveas rikes land

Här i kalla norden

Och varför jag bor här vet jag inte riktigt

då det måste finnas bättre ställen

att bo på här på jorden

Ja, det är jag helt klart övertygad om

Men nu så väntar jag i alla fall på våren så att jag

kanske kan emigrera lite grann

mot varmare breddgrader

Så att jag kan lägga mig och sola på en

varm sandstrand

Ja, det vore något det säger han den kallblodiga

huggormen Sam…

Ken Cassel
21/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-21 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel