Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa älskar havet


Andra älskar land

Själv är jag som en våg som flyter upp på

en sandstrand

där du ligger och solar dig, min älskling

Sötnos där

Den som jag bara älskar att ha i min så stora famn…

Ken Cassel
21/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-21 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel