Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte den där typen


som gärna tränger sig på

Nä, det är inte riktigt min stil

För då får det hellre vara och jag börjar att gå

därifrån

För om man inte vill ha mig till sin vän

eller mitt sällskap är det ingenting

som jag kan göra någonting åt

Men man kan väl inte bli älskad av alla, antar jag

Så då är det ingen mening att falla ut i gråt

Och jag krusar inte någon

Bönar och ber

Nä, det känns bara dumt och fel

Så det går genast bort

Och om jag missar någonting för att jag inte

tränger mig på

så är det något som jag får leva med

Något som jag tar på min lott för jag är inte

den där typen...

Ken Cassel
21/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-21 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel