Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i taget

Inget går att vända på stunden
allt har sin tid

Men känslan oron
minskar lite
lite
varje dag

Men annan rädsla
får hjärtat att skrika
och tankarna snurra

En dag i taget
visst finns det ett slut
men känslan
vill ha det nu
går inte undvika




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-21 16:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit vännen ..Och så är det när man är mitt i känslan..
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson