Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt beslut

Knivarna skar sönder själen
tårarna brände sönder ögonen
tankarna rev upp så mycket minnen

Men ibland behövs fallet
för att nå insikten
man innerst inne
egentligen behöver

Finns inga rätt svar
men ibland är snårskogen
vägen till ängen
man vill nå

Svårt beslut
för det känns
som någon slet ut
hjärtat kastade det i elden
och vinden tog askan med på
en tur
men inget blir bättre
av att återvända
till gårdagens helvete
bättre att finna
vägen till att leva
trots att den får
själen att gå
genom lava
och kvicksand

Slutet är det som är viktigt
att finna vägen
till något som är bättre




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-21 16:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så sant slutet och beslutet är viktigast!
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson