Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har sin tid

Allt läker inte
på en gång
bitarna för att göra
banan hel
gör att vägen kan leda till
sidovägar
förvilla

man fastnar i dimma
sjunker i gyttjan
och dömmer allt fel

Allt har sin tid
idag
imorgon
försöka hitta dagen ljuspunkter
och suga åt sig enegin
som faktiskt finns
för ingenting
löser sig
bara för att man vill
saningen är hård
och kampen att nå
det man vill
är full av fällor
kryphål
och tårar
men att fokusera
på det som kommer efter
gör resan genom helvetet värd sin kamp.





Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-21 17:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där ja allt har sin tid och plats!
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson