Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och ja

Sagan består
inte av något paradis

det består av skärvor
taggtråd
och en kamp
man inte ser i dimmans mörkaste vrån

men slutet
är fyllt av värme
och dagarna
fyllda av minnen
för mitt i allt ihop

finns du och jag
finns något bättre
och som betyder mer
än sagoängens vackraste vy
eller dalens tindrande ljus
för man gläds mer
om resan dit
har lärt dig
vad det är värt.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-21 17:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs ..bra formulerat
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson