Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagarna







ljuset
skymmer ansiktet


gömmer händerna
bakom ryggen


strilar som vatten
genom håret




Fri vers (Fri form) av slafs
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-21 21:30



Bookmark and Share


    tehdog
vilken stark bild. tillåter mig sjunka in i den och känna hur det pulserar.
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

slafs