Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stundom

jag skriver inte längre
ekar i pölen
en nagel som faller
under
ögonbrynen syns blått och grått
skiftande yrsel

en mun som spänns


om jag säger det igen blir det verkligt jag
skriver inte längre

som förr


alls
vill jag tillägga
en klausul om icke-skrivande, om icke-skapande, om
att låta händerna öppnas och stängas
rusa genom väggen

att tystna. känns som att




Fri vers (Fri form) av slafs
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-06 20:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om den, detta trots att jag inte är säker på vad den handlar om. Gillar kombinationen av ord; hur det ena ger det andra...
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

slafs