Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män och deras tankar på sex


Hon är vacker till tusen den lilla musen

Så inbjudande god

För man skulle bara vilja pussa på den hela tiden

Sticka in den

Men så sitter den också på en av våra

förtjusande kvinnor som vi har här

på våran jord

Så vad att inte tycka om

På henne finns det ingenting som jag tycker är fult..

Ken Cassel
21/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-21 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel