Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om skuld

 

I farsans risiga grå-vita Opel Rekord körde jag ibland runt söder om Stockholm för att hitta den rätta platsen där jag kunde sätta punkt mot en bergvägg i en tvär kurva efter en raka som medgav tillräcklig fart.

Senare har denna diffusa tanke klarnat då den lagts till andra, tillfogats bilder, upplevelser, erfarenheter i mitt pågående liv, syner, sorger, knutna frågetecken och till slut blivit till ett collage över det mognare livets grundtema: skuld.

Den diffusa tanken blev aldrig verklighet och skulden består.



 




Prosa av petter rost
Läst 379 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-01-22 00:40



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande!
2014-01-26

  KeL
Bilder fladdrar förbi. Jag ser och känner, känner igen. Skuld, denna förbannade följeslagare som så många av oss lever med. I livscollaget finns verktygen att finna. Din text berör!
2014-01-22

  Linda CH VIP
Gripande och tänkvärt!
2014-01-22

  Annie b'larsson VIP
Skuld är något förfärligt, skuld är något vi lägger på varandra och på oss själva. En tung text som bärs av sitt eget mod.
2014-01-22

  walborg
Att leva i skulden är den mogna människans adelsmärke!
2014-01-22

    ej medlem längre
Jag kan inte annat än älska din text..för att den liksom kolliderar med livet i mig, men träffar rätt i mitt eget hjärta..
Du är älskad
2014-01-22

  Angel of love
Stark och väldigt berörande text.
Bilden av livet målas upp.
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost