Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nå insikt

Att finna glädje
i mörker
är allt utom lätt.

Att färdas i dimma
kan göra att man rusar
för att finna vägen bort.

Men ibland
måste man falla hårt
för att nå insikt
om vart
man är påväg
och vad man måste göra
hur tungt det än må va.

För att nå framåt
måste man våga färdas
genom platser
man nånsin innan vågat
uppleva
pågrund av rädsla
att själ och hjärta
aldrig nånsin blir helt igen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-22 16:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland kanske man måste nå botten först innan man kan ta sig upp och ut
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson