Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att finna

Hjärtat
krossat
eko
mörker

kommer förstå
kommer inte

Tid att finna
svar
men våga
riskera

Beslutet
tog hårt
men insikten
om att det va det enda rätta
och hoppas
förståelsen
kommer med tiden




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-22 16:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA det enda man kan göra är sitt bästa!
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson