Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömd av frågor

Lyssna,
förstå

varför?
Varför?

Jag vet
vad jag gör
eller vet jag.

Att läka de djupaste sår
är enbart tid
tålamod
och att känna
det finns mer.

Livet är ack så svårt
men leva
och våga vara
är inte alltid så lätt
det heller
men att finna styrkan
behövs ibland
att motståndet
dömt ut
och låtit blodet sina.

Dömd av frågor
men styrkan att hitta livet igen
blev funnen
när allt gått överstyr.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-22 16:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värmen kommer till slut! kram
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson