Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det viskar

ett djup inom mig
en viskande röst
en mor som sade något till mig
jag vet att du finns någonstans
din avskyvärda röst bara du
jag tror inte på det som hända skall
men din din bittra stinkande hand
av konstig föraktad dy
var finns du
som krävlar känner snusket ur dig
en kall förlorad morgon




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-22 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin