Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bit av dig


Vart jag än går så har jag alltid med mig

en bit av dig

För jag går ingenstans utan dig i mina tankar

För om jag så för en sekund råkar

att tänka på något annat

så är du ju genast där

och bankar

Bank, bank, bank

Visar att du finns till

Men så älskar jag ju dig också

Men det vet du ju redan om för bakom solskyddet

i bilen min har jag ju ett förtjusande fotografi

på dig med både klass och stil

Ett fotografi som säger mer än tusen ord

För du är ju bara för god och fin där

med ett underbart smil

älsklingen min

Så inte en chans att jag går någonstans utan dig…

Ken Cassel
22/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-22 20:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet till en kär vän
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel