Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På avstånd älskar jag dig.

Jag ser ibland hur dina ögon blir alldeles blanka och jag ser ibland dina tårar som faller på dina kinder.

Tårar du snabbt torkar bort,du tror ingen har sett dig.

Men jag ser dig.

 När du är sådär ledsen gör det ont i mitt hjärta.

Vad ger dig sån sorg?

 

Men jag ser dig även le och jag hör dig skratta. Du utstrålar sån glädje och energi som så lätt smittar av sig på alla omkring dig.

När du är så där lycklig och glad värms mitt hjärta och allt stannar hos mig som i ett vackert minne.

Jag vill vara den som kysser bort dina tårar, jag vill vara den som får ditt hjärta att le.

 

För på avstånd

Älskar jag dig.....




Fri vers av Angel of love
Läst 400 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-01-23 07:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och fint och såå längtansfullt...
2014-01-26

  Lars Hedlin
En helt underbar text som berör det innersta ..kram
2014-01-23

  Ljusletaren
Måste vara svårt att älska på avstånd?!?!
Fint skrivet/kram
2014-01-23

  Tess74
Så vackert! Men sluta älska på avstånd :)
2014-01-23

  Fem hjärtan VIP
..så vemodigt och vackert! Blir tårögd! Kram!
2014-01-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Jättefint skrivet...sorgsen och öm...
2014-01-23

    ej medlem längre
Sorgset att inte kunna visa sin kärlek.
2014-01-23

    ej medlem längre
så otroligt ömt och vackert skrivet..
2014-01-23

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvacker
2014-01-23

    ej medlem längre
Mycket vacker...
2014-01-23

  louisegirl
Ömt och fint skrivit!
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love