Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man har någonting på hjärtat


Låt det alltid genast få komma ut

För det är ingen mening att man sparar på det

Lagrar det på sina axlar

För till slut kommer det att bli så tungt så

att bära att man bara baxnar

Och då är risken stor att man bara får spelet

och börjar att gapa och skrika

när allt det som man har gått och burit på

inom sig själv

kommer ut på en och samma gång

Kanske något som man har gått och retat sig på

under en längre tid

För i ens sinne blir det till slut krig

och ingen frid

Så har man någonting på sitt hjärta tycker jag

i alla fall att det är lika bra att man sjunger

ut det på en gång

Rensar rören med en liten klagosång

För annars är det så lätt att allt bara blir helt fel

Och känns helt fel

Ja, så är det ju

Tjing tjong!

Ken Cassel
23/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-23 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel