Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni är diamanterna på mitt hjärta.


Min värld är fylld av diamanter.

 

När jag känner att mina känslor inte längre förlåter, rinner tårarna bara mer och mer.

När min ork inte längre finns kvar och jag börjar brytas ner måste styrkan börja byggas upp igen.

Då måste jag hämta kraft och den kraften finns här.

I orden,i alla fantastiska texter som ni vackra människor skriver här.

I värmen från medmänniskorna runt omkring mig.

Ni mina vänner är min kärlek, ni vet vilka ni är.

Och ni kommer alltid finnas i mitt hjärta.




Fri vers av Angel of love
Läst 441 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-01-23 10:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackra, varma rader...håller med de andra... även du är en värdefull diamant...
2014-01-26

  erkki
Väldigt mycket empati i den här. Mycket känsla i några korta rader. Man känner sig tilltalad! Men första meningen är beklagligt dyster, och kan ju vara befogad. Synd!
2014-01-24

  Lars Hedlin
Du är sannerligen an av de vackraste av själar ;) kram
2014-01-23

  Gisela Nordell
instämmer fina diamant
här finns vännerna!
2014-01-23

  Nina.H
Du är så förståndig och klok.. låt inte
något bryta ner dig.. styrkan finns i dig.. kram till dig du fina diamant!
2014-01-23

    Dan Myrbeck
Diamanter är ju en flickas
bästa vän ... !
2014-01-23

  Heikki Hellman
Inte ge med dig. Var i kontakt med dina skrivarvänner, dikta och skriv, goda läkemedel!
2014-01-23

  Yeppis
<3 <3 <3
2014-01-23

    ej medlem längre
Har ett hjärta som glimmar som den vackraste diamanten.
2014-01-23

    ej medlem längre
Du har ett så stort hjärta!!
2014-01-23

  louisegirl
Så fint skrivit
från ditt fina <3
Styrkekram till dej
2014-01-23

    ej medlem längre
ljuvlig text från ett varmt hjärta..
2014-01-23

    ej medlem längre
Så fint skrivet Angel, kram vännen:)
2014-01-23

  Ljusletaren
Så fint ordat!
Det är med positiva ord och pushar från fina vänner som bär alla här inne. /kram
2014-01-23

    ej medlem längre
Det du skriver blir till diamanter för många som läser och beundrar,,,
2014-01-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
diamanter i överflöd, är vad du bör få
2014-01-23

  Tess74
<3
2014-01-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Kärleksfullt skrivet...du lyser upp...
2014-01-23

  Rise Little One
Jag håller med Angelinas... Varma kramar till just dig vännen.
2014-01-23

  Fem hjärtan VIP
..och du är en av de vackraste diamanterna här!! <3 Hoppas att du snart återfår din styrka!! Sänder styrkekramar i massor!!
2014-01-23

  Maria Sundelin VIP
Fint skrivet.
Kramar
2014-01-23

    ej medlem längre
Vackert skrivet!Hoppas du finner styrkan åter!Kram
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love