Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla flickan brukar hålla sig vaken


långt in på natten för att ligga i sängen på rygg

och bara titta ut genom fönstret på stjärnorna

som glittrar så klart däruppe på den

så nattsvarta himmelen

Däruppe bland stjärnorna där alla drömmar börjar

Och då det inte dröjer allt för länge innan hon

bara somnar in så sött

Somnar in med ett stort leende på sina läppar…

Ken Cassel
23/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-23 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel