Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon bjöd in honom till hennes värld


nu när hon kände att han gick att lita på

En värld som låg ganska så långt under vattnet

i en gigantiskt stor kupol

En hel stad väl undangömd från världen ovanför

Det gamla Atlantis

Det som det sägs att det ska finnas men som ingen

utomstående någonsin har hittat

Staden som är mer en legend och sägnen

än en verklighet

Någons vilda fantasier brukar vissa säga

Men självklart så följde han snällt med henne

ut på havet och ner i djupet

i en varsin grodmansdräkt

För det här äventyret ville han ju för allt i världen

inte missa

Något som han senare i livet kanske kan prata lite

löst om med barn barnen

Skryta lite för


Hon bjöd in honom till hennes värld

vad det nu var värt…

Ken Cassel
23/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-23 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel