Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots att världen är överbefolkad


kan jag känna mig riktig ensam och utsatt

emellanåt

Som den mest ensammaste människan i världen

Och allra helst när jag släcker lyset för natten

och inte har någon att krama om

Ligga bredvid

Känna behörighet med

Och då jag tänker

Vart är min älskling någonstans

Och då jag alltid kommer på mig själv

att jag inte har någon

Så vart är alla de förtjusande kvinnorna

någonstans i detta avlånga land

som jag bara behöver få träffa

De som lyser med sin frånvaro

För inte är dom hos mig i alla fall

Synd

Både tråkigt och synd, tycker jag

För en förtjusande kvinna skulle jag mer

än gärna vilja ha vid min sida

Skulle inte göra ont

Skulle inte behöva lida

Inte som nu när man har sin ensamhet i sin linda…

Ken Cassel
23/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-23 14:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Förstår din känsla. Den ensamhet man inte valt själv, kan kännas svår och tung.
2014-01-24

  axveronika
Ja visst är det underligt att så många (de flesta i Sverige tom) lever ensamma trots att de flesta vill ha någon att ligga bredvid. Förklara det den som kan
2014-01-23

    ej medlem längre
Ensamhet som inte är självvald kan verkligen kännas svår. Och än mer om natten. Då märks den ännu mer.
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel