Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den värsta sorten ... de små som slår men frågan är vem är den starka den som reser sej o går vidare eller den som krymper o fortsätter att slå ?


En mobbads sår

Något i mej går sönder
Är det de unga årens sår

Varför jagade ni mej
När jag bara ville vara ifred

Ni skrek
Ni slog
Ni var stygga

Varför valde ni mig
När jag aldrig gjorde något ont

Världen är hård
De som är små slår

De som är starka
Går vidare i sina sår




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-23 16:42



Bookmark and Share


  Annika Persson
Men du, de som mobbar har mycket kvar att lära. Lär dem
2014-03-11

  prinscess VIP
starkt att skriva om det som smärtar
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX