Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden föreställde en irriterad Charlie 16, jagad av media.


Mystiskt mord mediamums?

MOTVILLIG MONARK

MÖRDAR

MILLE MARKOVIC?

menlös morfar mördar

meningsmotståndare?

Mystiska minimissiler

massakrerade mannen

med monarkens 

medgivande?

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Solitaire VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-23 23:02



Bookmark and Share


    tramp
motbjudande misstankar mot monarken men media mörkar mycket
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP