Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Merkurius retrograd

Nej men hallå, gott nytt år på dig!

Vad har du för dig numera, så säg, 

Jag grejar med att överleva

Men orkar inte fäkta och veva

Duckar precis under lien

Fan får nog snart tag i en

Men jag är en avig och svår en

Siktar på att se våren

Siktar på februariljuset

Det lyfter liksom kamerahuset

Även om blicken är grumlig

Och handen så störande fumlig

När det där ljuset kommer åter

Är inget så illa som det låter

 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-03 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP