Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nja till NATO

Känns det helt betryggande
att betala beskyddarpeng
Och ingå i ett byggande
av ett ojämlikt och olikt gäng?
Där makten has av ett politiskt efterblivet land
Och efter nästa val har Trump oss alla i sin hand
Små länder som ingår pakter
blir prisgivna åt stormakter

Ett lämpligt  uppdrag världen har 
 för en verklig Hamilton
En svår men säkert genomförbar
enpersonsmission
Initiera operationen Put Out Putin
Aktivera agenter med styrka och rutin
Gör ett mausoleum av hans armerade lada
Då tror jag också ryssarna blir lättade och glada

Ja så vandrar tankarna kors och tvärs om natten
Som när mössen kom på att sätta bjällran på katten 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-08 13:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland kan en eller annan saga ge exempel, som att så draktänder i och utanför tempel... läsning av texter kan ge sådan mersmak, tumult kan uppstå om en sitter på annans tak, sparkar på någon som redan ligger, om visa ord från historien tigger, bara blundar och känner sig som spak...
2022-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP