Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett framtidsyrke (från 2009)


poet

jo jag  sa till handläggaren

att kunde tänka mig

omskola mig till poet

nu när jag inte orkade

på Intensiven längre

samhällsnyttigt och lukrativt

ett framtidsyrke att satsa

på vem vet

kan vara värt att pröva




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 200 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-24 00:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA det ka ndet verkligen;)
2014-01-25

  Angel of love
Du har ett fantastiskt cv.
2014-01-24

  thyra
Ja, du har goda förutsättningar :)
Fin text!
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell