Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nuets nu

I det ombonade utrymmet mellan dofterna av nygräddad espresso och sömndruckna hundar
Mellan nattens mörker och dagens ljus
I tåsträckarläge och de djupa gäspningarna dal
I deltat mellan då och sen




Fri vers (Fri form) av maria kide
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-24 08:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow ,mycket fint förmedlat.
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide