Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

 

Förlåt

För att jag är den jag är.

Förlåt

För att mitt styrka inte är större än så här.

Förlåt

Men det fanns ingen annan väg att gå.

Förlåt

Ett starkt ord och jag menar det verkligen.

Om du sett mina tårar hade du förstått att även jag lider.




Fri vers av Angel of love
Läst 345 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-01-24 09:57



Bookmark and Share


  erkki
En vacker och betagande text! Genom att be om förlåtelse visar man självkritik. Det borde alla tänka på. Men också obehaget i att inte anse sig räcka till. Det är inte lätt att vara lagom självkritisk! Riktigt fint!
2014-01-26

  Lars Hedlin
Du är en varm själ och människa...Och älskad som oss alla andra..Och det är många som är glada för att just du är du vännen! kram <3
2014-01-25

  Gisela Nordell
ja så känns det ofta...
förlåt för att jag är som jag är
för mycket...för lite.fel..fel..Fel
men det är inte alltid fel att vara den man är
ibland är man väldigt Rätt också
och man säger rätt saker och orkar med och duger bra
viktigt att inte glömma och inte för hårt
sig själv döma
2014-01-24

  Federico Romano
Förlåt bör alldrig sägas en ögonkontakt är mer väl, sen instämmer jag med aol m.m.
2014-01-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fint skrivet...ur djupet av ditt hjärta...starkt
2014-01-24

    ej medlem längre
Du är älskad för du är du.

Kram
2014-01-24

  Maria Sundelin VIP
Starkt.
jag vet hur ont det gör.
Men be inte om förlåtelse för att du finns.
Kramar om
2014-01-24

  aol
du ingen behöver be om förlåtelse för sitt varande, kram,
2014-01-24

    ej medlem längre
Ingen..behöver någonsin be om
ursäkt för sin identitet..kram
2014-01-24

  louisegirl
Svårt!
Berör mycket!
Bra skrivit!
Styrkekram till dej <3
2014-01-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
du behöver så aldrig be om ursäkt för ditt varande, dina menade ord, är så korrekta, oavsett vad de leder till

hursomhelst, all förlåtelse du kan få, all frihet från resultatet, du må nå
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love