Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en flygande fågels självklara sång


Kärleken är...

Kärleken är……..

En flygande fågels skälvande självklara sång.
En vinternatts vibrerande vansinniga väntan.

Vågens våldsamma vaksamma långsamma längtan,
till en strand,
i hamn,
i famn…

…vad ska jag göra av all denna längtan
som bara vill ut,
all denna väntan som aldrig tycks ta slut?

Livet bara försvinner,
i en enda lång flod som rinner
mot havet och ebbar ut.

Snart finns inget kvar att hämta.
Vad tjänade det till att vänta?
Jag borde ha levat
– nu
Inte bara väntat och undrat
– var finns du?

Livet är ju här och nu!




Fri vers av babybelle
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-24 10:35



Bookmark and Share


  louisegirl
Så sant och fint skrivit!
2014-01-24

  babybelle
TACK Steve!
2014-01-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
carpe diem, så bra som sant
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

babybelle
babybelle