Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns värme i mig också <3 Sorg och kärlek och smärta, 3 känslor som ligger väldigt nära varandra.


Se glöden i mig.

 

När du ser glöden i mina ögon kom då närmare och låt mina kläder falla.

Låt dina läppar smaka huden,låt dina händer formas kring mina bröst.

Låt tungan glida över kroppen och låt oss älska länge.

Blanda våra lustar av iver och hetta till en explosiv passion.

Jag älskar närheten av dig, att få ligga där intill och låta mina fingrar cirklar över ditt bröst och höra din tunga andning åter lugna sig.

Och veta att vi har möjligheten att återuppleva allt om och om igen.




Fri vers av Angel of love
Läst 361 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-01-24 16:01



Bookmark and Share


  Densen VIP
Något händer...när jag läser dessa små rader;)



En vilja

att se

höra och känna...

Jag vill

jag vill

jag vill

leva för stunden

just i denna!




Målande är ordet:)))
2014-03-09

    ej medlem längre
Härligt hett och sensuellt!
2014-01-28

  Fem hjärtan VIP
Underbart härligt heta rader!
2014-01-27

  Mr Inkognito
Så jävla bra!
2014-01-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
en varm lidelsefull text...underbart
2014-01-25

  Lars Hedlin
Som en smekande vind mot själen och hjärtat förmedlar du hetta värme och passion! ;)
2014-01-25

    ej medlem längre
Erotiskt och njutningsfull dikt.
2014-01-24

  Gisela Nordell
livfullt och vackert
så fantastisk livet kan vara
när man lever i kärlek
och närhet
2014-01-24

  Popangelov VIP
Du är så upplyftande ängeln. Härligt.


2014-01-24

  louisegirl
Härligt, fint och kärleksfullt!
2014-01-24

  Tess74
Kärleksfullt
2014-01-24

    ej medlem längre
Hetta! Härligt Angel;)
2014-01-24

    ej medlem längre
Underbart levande,,
2014-01-24

    ej medlem längre
Härligt sinnlig beskrivning av kärlek o lust...
2014-01-24

    Dan Myrbeck
Härlig beskrivning!
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love