Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katthaiku

 

En katt trampar

inför ett språng i snön

endast spåren kvar

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-24 23:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!
2014-02-07

  Per "Läsaren" Sörqvist
bilden är komplet
2014-02-01

  Deva
Du fångar kattens explosiva karaktär;-) härligt!
2014-01-25

  petter rost
Anna, här sänker du en kattmänniska rätt ner i samma snö... "endast spåren kvar". En sån otrolig bild, den stoppar jag in i min bok, tack.
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H