Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anthropos


Odefinierbart

inom dig

finns svaret på vem du är
(eller vem du borde vara)

I världen

Här

Just nu

sch...




Fri vers av Almagrundet
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-03-17 11:25



Bookmark and Share


  rebecca d
finfint...ja, svaret finns..låt oss finna det:))
2006-03-19

  Sanningsägaren VIP
Så jäkla bra!
Mer konstruktivt än så, fixar jag inte nu.. den grå texten framhäver budskapet, än bättre!
Tack!
2006-03-17

  Fredrik P. VIP
Gillar skarpt din dikt som med några få ord
söker ringa in lyrikens urkälla. Tack!
2006-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet